Spilleautomater med fisketema

Er du glad i å fiske eller bare fisk generelt? Da kan det være at du vil like spilleautomater som har en form for fisketema. Vi har noen forslag på spilleautomater til deg.

 

Det finnes et hav av spillautomater som har fisketema, så det gjelder bare å finne det som er mest spennende for deg. Det finnes automater der det er fokus på fisking, men også mange spilleautomater hvor det handler om fisk og temaet handler om livet under vann. Det finnes haier, hval og fargerike fisker i lekre korallrev. Du må rett og slett bare prøve deg frem og finne de som er de kjekkeste og ikke minst som du har mest tro på at vil gi deg gode gevinster.

 

Let’s go fishing

Dette er den ultimate spilleautomaten for deg som elsker å fiske. Spilleautomaten er laget som en vanlig spilleautomat og den har karakterer og symboler som kunne vært klippet ut av en tegneserie. Fem rader og tre rekker som gir 25 vinnermuligheter. Spillet kan være veldig billig å spille eller det kan være dyrt, det er alt etter hvor mye du ønsker å legge i det selv. Du bestemmer selv verdien av myntene og dette kan være fra 0.02 til 2 og du kan satse mellom 1 og 5 mynter pr runde. Det er ikke all verden med bonusmuligheter men så lenge det er gode vinnersjanser er det viktigst.

 

Wild Catch

Dette er et spill fra Microgaming med stor jackpot og mange vinnersjanser. Du velger hvor mye hver mynt skal være verdt fra 0.01 til 50.00. Det er ikke mindre enn 243 mulige vinnersjanser så her er det ikke noen sjanser til å justere hvor mange spillelinjer du spiller med. Det finnes to spesielle ikoner på denne spilleautomaten og det er et WILD symbol som vil gi deg 5 gratis spin og gange det du vinner med 3. Det andre er scatter ikonet som kan gi 20 gratis spin og gange opp gevinsten med 10.

 

Alaskan fishing

Dette er også en spillemaskin med 243 mulige vinnersjanser, og det er mulig å få veldig store utbetalinger ved å spille på denne. Spilleautomaten er laget som en vanlig spilleautomat med fem linjer og tre rader som er fullspekket med spennende symboler som forteller deg om du har vunnet noe eller ikke, og alle er selvsagt i fisker-tema. Det finnes flere muligheter for gratis spin og det er mulig å få utbetalinger på helt opp til 1 215 000 mynter. Du velger selv verdien på hver mynt når du begynner spillet.

 

Lucky Angler

Har du noen gang vurdert å prøve isfiske? Nå kan du gjøre det uten å fryse av deg buksene i prosessen. Lucky Angler er en spilleautomat som tar deg med under isen i et snødekket landskap, og med sine 15 vinnermuligheter er dette et ganske typisk spill for spilleautomater. Det finnes gode muligheter til å få bonuser og gratis spins som selvfølgelig øker vinnersjansene dine. Det er mulig å vinne opp til 102 750 USD på dette spillet, hvilket gjør det til en favoritt.

 

Som du ser er det plenty av fiskespill å velge mellom, og da har vi jo ikke tatt med alle de spillene som tar for seg av havets gleder som for eksempel Reel Strike, Aquacash, Aqua Slots, Baywatch, Coral Reef og Crystal waters. Det finnes også et godt utvalg spill om du er veldig glad i delfiner, da kan du for eksempel prøve Dolphins Pearl, Dolphins Island, Dolphin Quest eller Dolphin Cash.

Kilder:

http://www.norskecasinos.com/
https://wizardofodds.com/